Read Comments

Flyttefirmaet der gik fra 2 til 10 ansatte på kun 2 år.

Jeg skriver i dag dette blogindlæg, da min mand Michael har et flyttefirma med en historie der er værd at fortælle videre.
Da min mand i 2015 startede sit eget flyttefirma, var det ikke kun hårdt for ham med for hele familien da det naturligvis krævede mange timer og lange dage på arbejdet for at flytte for din kunder han fik lokalt i København og Nordsjælland.

Min mand er meget gammeldags, han mente derfor ikke at en hjemmeside var noget man skulle eller behøvet at få, kunderne skulle nok komme på den ene eller anden måde.

Da vi ramte år. 2018 var konkurrencen meget stor, især når man ikke var ejer at en hjemmeside til sin egen virksomhed. Min søster som har en frisørsalon i Hvidovre anbefalet derfor min mand Michael at tage kontakt til Waimea.dk. De kunne både hjælpe med en ny hjemmeside og ikke mindst stå for online markedsføring som kunne hjælpe min mand og hans team til, at få flere nye relevante opgaver og kunder.  

Efter et kort møde hos Waimea, fik min mand en Gulvpakke løsning til en super fin opstartspris, samt en fast lav og månedlig pris på håndtering, vedligeholdelse og optimering af hjemmesiden samt vedligeholdelse og optimering af online markedsføring.
Min mand Michael fik blandet andet Google Ads håndtering med i den månedlige pris, og var netop dette der fik stor betydning for min mands omsætning i dette år.  

Efter kort tid, var an synlig øverst i annoncefeltet på Google, det betyd at han begyndte at få mere ind 5 nye kunder om dagen! Om måneden blev det derfor hurtigt, til mange nye kunder, der gik derfor kun 1 måned, så havde Michael allerede ansat 4 nye flyttemænd. I dag har Michael et team på 10 mand og 5 store flyttebiler.
Havde det ikke været for Waimea og deres professionelle hjælp og store kendskab til branchen, så ville min mand aldring have fået så stort et team, og ikke mindst så stor årlig omsætning.
 

Tags:
Categories Uncategorized

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *